З Різдвом Світла Дажбожого!

 

З Різдвом Світла Дажбожого!

Дорогі побратими, дорогі посестри, дорогі українці!

Ми з вірою в нашого єдиного Дажбога готуємо себе, свій духовний і матеріальний світ до всепланетного космічного звершення. Звершення, яке бачать і розуміють усі мешканці планети Земля. Звершення, що вселяє надію і віру у перемогу Світла, добра, правди, у те, що життя, дароване нам Вселенською Свідомістю торжествує на планеті. І ніхто не має сили зупинити цей величний та урочистий хід.

21 грудня найдовша ніч. А вже з 22 грудня планета повертає північну півкулю до Сонця. Свастя (найдавніший символ людства) починає обертатись за годинниковою стрілкою. Астрологи починають  відлік нового астрального року. Ми, українці-рідновіри, святкуємо Різдво Світла Дажбожого.

Напередодні, 21 грудня, з першою вечірньою зорею господарі накривають стіл з 12 пісних страв, під скатертину кладуть сіно і часник, під стіл – сокиру, плуга. Усе це заради добра і захисту. Співаються колядки. Кожному українцеві відомі традиції, які передали нам предки наші з прадавніх часів.

  Сьогодні нашу радість перекриває глибокий смуток. Ми завжди розуміли, що загострене жало московії спрямоване в саме серце України. Москва обов’язково вгризеться в наше  тіло.  Хіба не видно було нашим політикам, що проти України з часу незалежності постійно велась війна на всіх рівнях, крім фізичного? Хто не розумів, що йде підготовка і до фізичної війни? З 2008 року уже чітко проглядалась кровопролитна  війна. Завдяки нашій духовній справі ми сіяли енергію любові і правди. Ми будили в серцях українців відчуття глибинного зв’язку з нашою культурою, звичаями, мовою, піснями, історією. Скажіть рідновірові, що Кирило і Мефодій дали нашому народу письмо – вас засміють. Та, на жаль, на державному рівні донині притримуються  цієї брехливої ідеї.

Ворог не підозрював, що є сила, здатна на тонкому плані формувати спротив ідеологічній машині як московській, так і внутрішній. Ми, рідновіри, є учасниками війни на духовному рівні.

Різдво Світла Дажбожого вселяє віру в нашу перемогу. Всі рідновірські громади задіяні у допомозі Збройним Силам України як коштами, так і, в першу чергу, молитвами за славне військо Українське, за його відданих воїнів і командирів, за всіх людей на планеті Земля, що доброзичливо ставляться до Вітчизни нашої.

З Різдвом Вас, дорогі рідновіри! Здоровя, сили і мудрості, духовного зростання!

Слава Дажбогу! Слава Україні! Слава ЗСУ!

 Голова ОСІДУ РУНВіри рунтато Віхор Кошуба