відпочиваємо

 

ДУХОВНО-ОЗДОРОВЧИЙ МОЛОДІЖНИЙ ТАБІР

11014 року Дажбожого

      З 24 до 31 липня на мальовничому Михайловому острові на річці Случ,  біля смт. Старий Остропіль Старокостянтинівського району Хмельницької області, відбулося 12-те таборування української молоді.

 

Молодіжний відділ Головного Столу СР ОСІДУ РУНВіри (голова – рунтато Віхор Кошуба) спільно з Обрядовим відділом (голова – рунтато Володимир Смотритель)  та керівниками ОСІДУ (рунтато Богдан Джурик та рунмама Влада Яткевич), незважаючи на труднощі, що виникали в ході підготовки до таборування, все-таки змогли влаштувати дітям свято фізичного відпочинку та духовного розвитку.

Наш табір відвідали діти й дорослі з різних міст України: Старокостянтинів та Львів, Хмельницький і Хуст, Житомир і Красилів. І хоча в цьому році було менше дітей проти звичайного, це аж ніяк не вплинуло на якість відпочинку. Всі залишилися задоволені братанням з природою, взаємоспілкуванням, взаємонавчанням.

Про це промовисто свідчать світлини, зроблені таборянами.

Прапор ОСІДУ РУНВіри замайорів над Михайловим островом. 

 

Ще з десяток не потрапили на цю світлину.  

Лелека Пшеничнюк з Житомира провів з таборянами майстер-клас з виготовлення снопів-дідухів. Весь табір цілими днями крутив пучечки злаків. Зате результат який.

Віталій Горбатко, підприємець зі Старокостянтинова (на фото в центрі), привіз дітям катамаран. Щодня таборяни мали змогу оглядати береги Случа з цього плавзасобу.

Смачно готувала їжу нам пані Зоряна Джурик (в центрі).

 

  Волейбольна команда "Голячки".

Змагання з місцевими.

  Вечорові бесіди біля багаття з Володимиром Смотрителем.

Прощальне коло навколо прапора.

 

До зустрічі в наступному році!