Будьте здорові

Мага Віра про здоров'я

Віктор Бабій: головне - не піти з життя пустоцвітом

Лууле Віілма. Головна книга про здоров'я

От вам і чіпси

Поради від ясновидця діда Петра

Радить Наталя Земна

Рецепт для всіх

 МАГА ВІРА ПРО ЗДОРОВ’Я

Людина має жити узгоджено з матір'ю-Природою. Людина — дитина матері-Природи. (МВ 48 – 5-в)

…радісні дні це ж здоров'я, а здоров'я — вірний друг життєвого успіху, довголіття. Сум­ні, завжди похнюплені і ніколи нічим неза­доволені люди не мають доброго здоров'я (злі настрої шкідливо впливають на їхнє здоров'я). (МВ 46-5)

Побратиме, понура цивілізація поклала печать на обличчя людські. Понура цивіліза­ція, принижуючи природу, вбила в людині ті найсвятіші прикмети, які властиві тільки людині. Вона вбила сміх, вона прини­зила людину. І людина почала недужати.

Немає радости, значить немає здоров'я ні душевного, ні тілесного. (МВ 46-8)

З журби постають майже всі хвороби. Неспокій, побоювання, турботи — вороги люд­сь­кого здоров'я. З поганого душевного наст­рою починає хворіти шлунок, потім появля­ється виразка, рак.

В океані злоби, незадоволення, заздрости, захланности, неспокою — початок всіх хвороб, які переслідують людей заможніх і бідних. Від душевного пригноблення вмирає багато людей. Від душевного пригноблення щороку, наприклад, в США десятки тисяч людей кінчають життя самогубством.

Довготривалий поганий настрій (негатив­ні емоції) — зневірення, утрата надії, лютість, розпачливе збайдужіння, боязнь є тими невидимими "бацилами", які несуть людині хвороби серця, високе тиснення крови, пси­хічні недуги. (МВ 46-9)

З якісної поживи твориться якісна нервова система. (МВ 48-5)

Людина не може зберегти доброго здоров'я, мало рухаю­чись. Рух — наснага, яка потрібна людині так, як їжа і повітря. (МВ 48-5-в)

Щоб душа була здоровою, не відбирайте в неї можливости єднатися з красою. (МВ 48-6)

…кожна людина має сама творити рай у душі своїй: спокій, розраду, щастя. І ніде цих скарбів не шукати. (МВ 48 – 6-в)

Зберігай почуття душевного спокою, сам себе словом своїм лікуючи: "Я щасливий, бо я не гніваюся; я розумний, бо я не гніваюся; я добре здоров'я охороняю, бо я не гніваюся".

(Нервові люди завжди чимсь незадоволені: незадово­лення тримає їхні нерви в напруженні, збудженні, і це їх виснажує, стомлює, робить їх хворобливими).

(Хто перестав нервуватися, той почав жити: варто ці слова тримати на стіні в кухні, в громадському домі. І знати: ідучи між люди, не показуй їм свого нервування, гнівом спо­твореного обличчя, не роби людей хворими, псуючи їм настрій. Щоб зберегти добрий настрій в громаді, треба не запрошувати людей жорстоких: жорстока та людина, яка псує громаді добрий настрій, затруює життя. Такі жорстокі люди, маючи завжди попсутий настрій і роздратування, не здібні ні пра­вильно мислити, ні правильно відчувати оточення громадське, їх часто називають хоробливими егоїстами).

Гніватися — значить виснажувати енер­гію душі: до виснаженої душі загощують різні хвороби. (МВ 48 – 6-в)

 

 


ВІКТОР БАБІЙ: ГОЛОВНЕ – НЕ ПІТИ З ЖИТТЯ ПУСТОЦВІТОМ

або Як з’являються програми хвороб та як їх позбутися

 

«Хвороби тіла – це завжди зовнішні наслідки безладу, дисгармонії у внутрішньому єстві людини; допоки цей внутрішній безлад не буде усунено, неможливо повністю й остаточно позбутися хвороби»

 Мірра Альфасса

 (засновниця ашраму «Ауровіль» в Пондишері)

 

Усе частіше традиційні лікарі, відкидаючи класичні стереотипи, починають звертатися до народної медицини, до досвіду, точніше філософії, медицини Сходу та ін. Одним із них є Віктор Валентинович Бабій, який, відпрацювавши лікарем 25 років, вирішив різко змінити своє життя – і написав заяву на звільнення. Та метою цього вчинку було не бажання відпочити на законній пенсії або переміна сфери діяльності, а все та ж медицина, проте вже нетрадиційна. Нині він займається звукорезонансною і натуропатичною терапією, а також іншими методиками, які спрямовані на оздоровлення людини не тільки фізично, а й, головне, духовно. Про те, що вплинуло на таке його рішення, та про бачення й погляди щодо здоров’я людини загалом – наша розмова з цим непересічним та цікавим чоловіком.

 

ГЛУХИЙ КУТ, З ЯКОГО ВСЕ-ТАКИ Є ВИХІД

 

- Вікторе Валентиновичу, 25 років роботи в медицині – це досить значний період, і щоб змінити так кардинально підхід до лікування – з традиційного на нетрадиційний – мали б бути вагомі причини…

 - Так, причини були досить вагомими. Річ у тім, що, працюючи в офіційній медицині, я ніяк не міг зрозуміти, чому майже жодну людину, яка перебуває на диспансерному обліку, не знімають з нього. Адже відбувається лікування, яке мало б сприяти відновленню здоров’я. Однак люди доводяться до певної групи інвалідності й доживають віку, так і «не вилазячи» з болячок. А коли з’явилася інформація, що на перше покоління ліків уже почали виробляти препарати, призначені для лікування хвороб, які виникли внаслідок побічних реакцій від вживання перших, я зрозумів: медицина зайшла в глухий кут. Тож, зневірившись у її розвитку, а також не вбачаючи можливості реалізувати повною мірою свої знання, я вирішив шукати вихід в іншому місці.

 Загалом народною медициною я почав цікавитися, ще навчаючись в інституті, бо помітив, що ті хімічні препарати, які призначають пацієнтам, допомагають лише якоюсь мірою. Тож розпочав пошуки в цьому напрямку і дійшов такого висновку: лікар має не лише вислуховувати скарги пацієнта на здоров’я і робити з цього якісь висновки, він мусить насамперед якнайбільше дізнатися про спосіб життя хворого, адже зазвичай саме те, як людина живе, визначає стан її організму.

 Уже навіть науково доведено, що людина має, крім фізичного, і тонкі тіла. Якщо б причиною негараздів було лише фізичне тіло, то проблем, можна сказати, не було б. Прийняв пігулку і хвороби як не бувало. Проте хвороба – це вже наслідок, а лікувати наслідок, не виявивши причину, – це все одно, що вирвати бур’ян без кореня, який знову й знову проростатиме. А корінь, тобто програма будь-якого захворювання, формується на рівні тонких тіл людини. І якщо не працювати насамперед із тонкими тілами, то лікування лише фізичного практично нічого не дає.

- Вікторе Валентиновичу, а чому саме звукорезонансному методу зцілення Ви надали перевагу?

 - У своїй практиці я використовую не лише цей метод, а й інші. Але звукорезонансна терапія лежить в основі лікування. Ще за часів моєї праці в офіційній медицині я познайомився з Віктором Михайловичем Гаврилюком, який винайшов метод, що дає можливість стовбуровій клітині під час прослуховування відповідного звуку активізуватися і відтворити свою первозданну частоту. Кожен орган має материнську клітину, і вони, як камертон, задають потрібну частоту для правильної роботи всіх клітин організму.

 У стовбуровій клітині людини записано всю інформацію про будову її організму, тонких тіл, про її зв’язок зі світом. Проте внаслідок неправильного способу життя відбувається зміна частоти вібрацій клітин. Чому людина потрапляє в різні неприємні ситуації, чому в неї заселяються паразити, відбувається розвиток шкідливих мікроорганізмів? Тому що це дозволяють вібрації її клітин. А цілющий резонанс дає можливість запобігти руйнівній дії вірусів, мікробів, думок…

 До того ж зараз практикують пересадження стовбурових клітин, органів, але при цьому не зважають на те, що одночасно з пересадженням переноситься й чужорідне інформаційне поле. Тому люди після таких операцій часто скаржаться на зміну смаку, уподобань, переміни відбуваються навіть у характері. За допомогою ж звуку, музики можна цього уникнути, активізувавши роботу клітин.

 Тож для себе я зрозумів, що саме за допомогою звукорезонансної терапії можна вивести пацієнта зі «ступору». Адже стан, в якому перебуває хвора людина, інакше не назвеш.

 

КОЛИ ХВОРА ДУША – ТІЛО НЕ МОЖЕ ВИДУЖАТИ

 

- Вікторе Валентиновичу, вище Ви зазначали, що застосовуєте й інші методи зцілювання. Які саме?

 - Для кожної людини підбирається індивідуальне лікування. Загалом це цілий комплекс різноманітних методик. І звукорезонансна, і фітотерапія, і навіть харчова терапія – оскільки, коли клітини під впливом звукорезонансу починають змінювати свої вібрації, слід споживати певний вид їжі, щоб не зумовити різких негативних змін. Для цього потрібно вживати продукти, вирощені на території, де проживаєш, ліпше навіть зі свого городу (таким чином буде впевненість у їхній екологічній чистоті). Під час сеансів звукотерапії може початися процес швидкого виведення шлаків, тоді людину може знудити, з’явиться головний біль та ін. Важливо також дотримуватися режиму дня й відмовитися від різних стимуляторів: кави, шоколаду, цигарок, пива, алкоголю тощо.

 Але тут є одна важлива річ: якщо людина не працює над зміною свого світогляду й розширенням свідомості, то всі лікувальні методи і засоби їй мало чим допоможуть. Якщо й відбуватимуться позитивні зміни на фізичному рівні, то це поліпшення короткотривале, згодом усе знову повертається. Або проявиться якась інша хвороба. Коли хвора душа – тіло не може видужати. Тому я на своєму прийомі розглядую проблему людини всебічно, аби докопатися до причини її негараздів. Коли з’ясовано причину, то наслідок можна й не чіпати, він зникне, як прибереться причина.

 Тож розмову із відвідувачами я починаю із запитань: який спосіб життя вони ведуть, як реагують, наприклад, коли бачать під парканом п’яну людину, що при цьому відчувають і т. ін. Із відповідей на ці та інші запитання я роблю висновок, які емоції в людині переважають – це один із чинників, що допомагає встановити причину негараздів. І вже тоді починається лікування, яке складається не лише з формування інформаційної програми на зцілення, що спрацьовує миттєво, це також застосування різноманітних трав’яних настоянок та відварів, оскільки клітини тіла людини інертні й повільно реагують на лікування.

 

ЕВОЛЮЦІЯ ДУШІ ВІДБУВАЄТЬСЯ ЧЕРЕЗ РІД

 

- Тож, виходить, ми самі, своїми думками й діями творимо собі хвороби?

 - Так. Але якби ж лишень собі. Наш спосіб життя має безпосередній вплив і на наших нащадків. Тому ще одне важливе питання, яке б я хотів висвітлити. Це питання родових програм. Адже до мене часто звертаються не лише через негаразди зі здоров’ям, турбують і сімейні проблеми, а тут насамперед слід розглядати родові карти.

 Після смерті людини її звички та справи зостаються в її роду – нащадкам у спадок. Тому дуже важливо вчасно це усвідомити, щоб залишити своїм дітям якомога менше «роботи». Адже еволюція душі відбувається саме через рід. Найпотужніший егрегор (сутність, яку породжують думки та емоції людей і яка згодом починає контролювати їхній психоемоційний стан. – Ред.) – це родовий. Не політичний, не релігійний, не економічний… Ці егрегори лише забирають енергію від людини, а родовий, навпаки, наповнює, дає їй сили.

 На жаль, зараз цим майже ніхто не займається, не вивчає. Раніше наші пращури вели родові книги, де зазначалася не лише дата народження людини, а й її спосіб життя. І якщо життя було аморальним, то нащадки мали ці негативні програми перевести в позитивні, щоб убезпечити від проблем себе і своїх дітей. Інакше негатив може досягнути критичної межі, і тоді рід обривається, гілка засихає…

 Я вважаю, що приходить такий час, коли потрібно пояснювати людям будову світу та організму, як на фізичному, так і на тонкому рівні, як все працює і що відбувається з нею за тих або тих впливів. І знання ці слід давати ще змалечку, щоб людина могла свідомо обрати, який спосіб життя варто вести, аби не страждали ні душа, ні тіло. Адже зазвичай непоінформованість і призводить до негараздів, з якими люди потім звертаються до лікарів.

 

ЗАХВОРЮВАННЯ ДІТЕЙ ЗУМОВЛЕНІ ПРОБЛЕМАМИ БАТЬКІВ

 

- Вікторе Валентиновичу, а хвороби дітей теж можна пояснити «родовою» спадковістю?

 - Так. У медицині говорять про спадковість, але ж ніхто не каже, що спадковість передається не генетично, а на польовому рівні – і це вже доведено законом телегонії.

 Коли йдеться про здоров’я дітей, то тут дуже часто насамперед треба лікувати матір, а вже згодом дитину. Адже вони перебувають в єдиному енергетичному полі до досягнення дитиною дванадцяти років, і більшість захворювань дітей у цей період зумовлена зазвичай проблемами батьків.

 Американська письменниця і психотерапевт Жан Ледлофф якийсь час жила в джунглях Амазонки в племені туземців і помітила, що там зовсім відсутні прояви агресії. Вона пояснила це тим, що допоки мати-туземка годує свою дитину груддю, доти майже не випускає її зі своїх рук, тримаючи біля свого тіла. Таким чином малюк почувається повсякчас захищеним, постійно відчуває материнське тепло, ласку, дотик. Такі діти виростають щасливими.

 А у нас як? Малятко ще в ранньому віці дуже часто залишається без матері, коли та йде на роботу. У цей час його енергетичне поле значно слабшає і до нього мають доступ інші чужорідні енергії. Крім того, дитина переживає стан туги, безмежної порожнечі й зневіру, що обов’язково позначиться на її житті невпевненістю в собі й відчуттям самотності та відчуження.

 

ТОНКІ ТІЛА ТЕЖ МАЮТЬ СВІЙ ІМУНІТЕТ

 

Енергетика відіграє в житті людини важливу роль, але не всі, на жаль, уміють нею правильно розпоряджатися. Людина народжується на світ уже з певним енергетичним потенціалом, який спочатку спрямований на розвиток тонких тіл, оскільки відбувається ріст організму, а тонкі тіла теж ростуть. У подальшому йде набуття певного енергетичного потенціалу, аби, закінчивши земне життя, людина змогла піднятися до свого виміру і з часом повернутися знову на Землю.

- Людям часто складно усвідомити, що існують ще якісь тіла, крім фізичного. Адже віриш в основному в те, що чітко бачиш і відчуваєш. Як можна відчути зв’язок із тонкими, невидимими для більшості людей, тілами?

 - Дуже просто. Тіло людини оточене енергетично-інформаційною структурою, яка складається з астрального, ментального та ефірного тіл. І ці тіла теж мають свій імунітет, який спрацьовує, наприклад, на викид людиною агресії (адже людина, допускаючи прояви негативу, вражає насамперед себе). Проте, щоб усунути шкоду, імунітет тонкого тіла забирає енергію в імунітету фізичного. І, як наслідок, приходить відчуття енергетичного виснаження, спустошення. Це часто буває після сварок, різноманітних конфліктів, роздратування тощо. Тож так важливо бути врівноваженим і дивитися на всі речі з позиції досвіду, кожна ситуація – це вчитель.

 Крім того, зв’язок між тонкими й фізичним тілами людини проходить спеціальними каналами, зокрема каналом совісті. Коли цей канал заблоковано, то людина може стати злочинцем або, ще гірше, – вбивцею чи маніяком.

 Важливо знати ще таку річ. У хворої людини енерго-інформаційна структура, яка її оточує, зміщена. Тому, якщо вона вирішила звернутися до цілителя, то насамперед повинна зауважити, які цілитель ставить запитання, з чого починає свою роботу. Якщо цілитель каже, що за 5 хвилин прибере всі ваші негаразди, – це неправда. Знаючи певні методики набору енергії, такий «ескулап» збільшить поле людини, але він не вирівняє його, а зробить ще більш витягненим і зміщеним. На якийсь час можливе полегшення, але згодом, оскільки причини не було виявлено, все повертається назад. Так формується окультна хвороба.

 Досвідчений і справжній цілитель повинен насамперед спрямувати людину на працю над собою, дати потрібну інформацію, допомогти на шляху її змін, і лише в цьому разі буде позитивний результат. Недарма ж бабки-знахарки, бачачи, що в людини зміщене поле, спочатку відсилають її до церкви. Сама атмосфера храму спонукає до каяття, до зміни світогляду, людина може зрозуміти, в чому причина її негараздів, і таким чином вирівняється поле.

 Потрібно, щоб людина насамперед усвідомила, як вона дійшла до такого стану. Коли, наприклад, пацієнт скаржиться на біль у животі, це ні про що не свідчить. Це лише наслідок тієї причини, яка сформувала програму на енергетичному полі можливо років 20 до того, як з’явився біль. Це могла бути якась негативна емоція або думка, що лише тепер проявилася. Так відбулася матеріалізація негативної думки.

 

ЛЮДИНА НЕ ПРОСТО ЖИВЕ НА ЗЕМЛІ, ВОНА ЇЇ ТВОРИТЬ

 

- Вікторе Валентиновичу, щоб Ви порадили нашим читачам?

 - Є дуже багато методів допомогти людині на фізичному рівні, у тому числі метод звукорезонансної терапії, але без зміни самої людини, без її зусиль зробити це майже не можливо. Тому я порадив би читачам переглянути своє життя, проаналізувати стосунки зі своїми рідними й близькими. Якщо когось образили чи заподіяли шкоду, потрібно обов’язково попросити прощення. Слід виписати всі наболілі ситуації, вчинки свої і своїх кровних родичів. І тоді можна побачити причини негараздів.

 Крім того, якщо людина переймається здоров’ям свого тіла, а за «здоров’ям» своїх думок не стежить, то це марна праця і життя такої людини пусте. Головне – не піти з життя пустоцвітом. Тому слід поєднати здоровий спосіб життя з правильним, позитивним мисленням, тоді буде гармонія в усьому, усіх процесів, як у тонкому, так і фізичному тілах. Якщо людина перебуває на шляху божественного розвитку, то еволюція душі йде повною мірою, немає перепон, життєвих негараздів, як тільки людина пішла особистим шляхом розвитку, потакаючи своїм примхам і слабкостям, тут і починають з’являтися різні проблеми.

 Потрібно усвідомити, що ми не просто живемо на землі, ми творимо її, ми творимо все, що нас оточує, ми готуємо фундамент майбутнім поколінням, і їхнє життя залежить від нас. Усі наші думки рано чи пізно матеріалізуються. Позитивні думки творять світ, а негативні – негаразди для нас і для нашого роду. Слід пам’ятати: які думки посіємо на своєму полі життя, те й отримаємо, та ще й з відсотками.

 

ПОРАДИ ВІД ВІКТОРА БАБІЯ

 

Деревотерапія. Дерева не тільки беруть із ґрунту корисні для свого розвитку мікроелементи та воду, вони ще й користуються такою формулою їжі, як негативна енергія людини. Тому, коли «обсіли» негаразди, поспішіть до своїх дерев’яних друзів. Так, саме друзів, тут це слово має пряме значення, бо думка про те, що зараз піду і скину негатив, може не сподобатися дереву, і жодного ефекту ви не отримаєте.

 Спілкуючись із деревом, уявляйте, що це ваш найліпший товариш, розкажіть йому про ваші негаразди, проблеми, вчинки, за які соромно. Мовчазний друг вислухає, зрозуміє і забере від вас негативну енергію (причому, стільки – скільки потрібно). Ви відчуєте, як полегшає на душі, ніби звалиться з плечей важенна глиба. Проте після такого спілкування не варто повторювати ті самі помилки, слід зробити висновки й засвоїти уроки, треба змінювати себе.

 Вправа для розслаблення. Сісти на стілець, підняти руки догори й кинути на коліна, повністю розслабивши м’язи кистей. Так зробити 7 разів. Потім спрямувати погляд поперед себе в якусь точку, розфокусувавши при цьому зір, і посидіти так 5 хв. Приходить стан спокою, розслаблення, умиротворення.

 Дуже добре цю вправу робити перед сном, це сприятиме швидшому засинанню та міцному сну. Та найліпший рецепт від безсоння – лягати спати з чистою совістю.

 

Бесіду вела Алла ГРІШИЛО.

 ©”Здоров’я і довголіття” №34 за 2012 р.

http://www.zid.com.ua

 

 


Лууле Віілма

ГОЛОВНА КНИГА ПРО ЗДОРОВ’Я

(вибране)

 

Вступ


Книги Л. Віілми — книги про прощення і любов. Сучасній людині з її практичним складом ума дуже важко собі уявити, що прощенням можна досягти чогось іншого, крім деякого задоволення від благородного жесту. Сама Л. Віілма каже так: «Єдина у Всесвіті сила, що звільнює, — прощення». 

Не можна лікувати людей, не змінюючи їх світу думок і уявлень. Але й тоді можна тільки настановлювати, робити ж доведеться самому. Хто звик жити на всьому готовому, той так і залишиться чекати зцілення.

Якщо людина вважає, що у неї надто мало часу, щоб витрачати його на роздуми, вона буде хворіти доти, доки не зрозуміє, що важливіше — правильна і логічна думка, за якою настане розумна, що зберігає сили, діяльність, чи безглузде борсання, за яким настане усвідомлення, що життєва мета не досягнута, та й здоров’я підірване настільки, що заново вже нічого не почнеш.

Людське життя — це навчання. Учителем слугує погане. Хто уроку не засвоїть, той захворіє.

Хвороба — це час, який дається для того, щоб зробити висновки. Що швидше людина усвідомить свої помилки, то швидше вона видужає. Щоб зрозуміти, треба думати. Щоб думати, необхідні спокій і можливість побути з собою наодинці.

Найперша потреба нашого життя — змінити саме життя. Хвора людина — та, яка непра­вильно думала, неправильно жила. Якщо вона навчиться мислити правильно, то одужає.

Якщо Ви бажаєте заперечити — мовляв, ваше життя і здоров’я  досі були в порядку, то знайте, що цей дар природи — здоров’я  — який називають щастям і який донедавна давав вам можливість безцільно витрачати цей дар, просто-напросто вичерпався. Жити далі треба ощадливо, а ще правильніше було б, перш за все, виправити свої помилки.

Я вчу робити це за допомогою прощення, тому що прощення — щонайбільша сила, що звільнює. Про­щення є також найпростішим способом позбавитися поганого.

Хворобу можна лікувати, тільки усуваючи причину, а причина таїться глибоко в Вас самих. Кожна людина приховано знає причину, Але більшість людей не усвідомлюють її.

Кращий лікар для людини — вона сама, оскільки по­стійно знаходиться під рукою. Задача лікаря — вчити, на­правляти, допомагати і вказувати на помилки. Якщо людина не допоможе собі сама, то і Бог їй не допоможе.

Ті, кому не подобається, коли їм вказують на помилки і вчать, як їх виправити, прирікають себе на страждання. Дух людини знає свої обов’язки. В їх число входить і обов’язок бути здоровим. Те, що ми в своїй матеріальній негативності продовжуємо котитися вниз під гору, означає, що ми робимо погано для всіх. Людина не одна. Хвора людина випромінює навколо себе негатив­ність, заподіюючи тем самим зло іншим.

Отже, хвороби моєї сім’ї частково викликані мною. Космічний закон говорить: все, що я роблю, повертається до мене вдвоє. Так само як незнання зако­ну не звільняє від покарання, так і я беру на себе подвійне покарання за власну негативність. Людина сама бере на себе хворобу. Це наслідок. При­чиною була негативна думка.

                        Для тих, хто хоче зберегти фізичне і душевне здоров’я

                                                               ЧОМУ МИ ХВОРІЄМО

                                                              ФОРМУЛА ПРОЩЕННЯ


Всеєдність = Бог = Енергія.

Отже, енергія приходить до нас із Всеєдності від Бога. Її дають нам по праву народження. Найвища сприйнятливість у нас уві сні, тому що тоді наша душа чиста. Від нас самих залежить, як ми розпорядимося цією енергією – примножимо її чи знищимо.

Подумайте про своє життя. Скільки в ньому подій, згадуючи які тепліє на душі, і скільки таких, від яких на душе стає важко. І тепер уявіть собі, що з кожною подією Ви зв’язані невидимою ниточкою, або ж енергетичним зв’язком. Скільки білих – позитивних і скільки чорних – негативних!

Одні події додають сили, a інші забирають її. Їх називають напруженням від життєвих подій, або стресами. Загальновідомо, що є хвороби, викликані стресами, але чи можете Ви повірити, що всі хвороби обумовлені стресами?

Простий приклад: хтось колись ще в дитинстві сказав Вам одне погане слово. Тепер, щоразу, коли
• або Вам так говорять,
• або Ви самі говорите,
• або при Вас говорять комусь,
• або навіть Ви чуєте з екрану, як хтось його вимовляє чи каже комусь,
то це слово сприймається ніби Ваша особиста проблема, тому що запускається той самий негативний зв’язок. Або наочніше – щоразу в чашу Вашого терпіння падає по краплі доти, доки чаша не переповниться.

Що негативніше почуття, то крупніша крапля. А баюрка, що пролилась через край, і є хвороба. Чим баюра більша, тим серйозніша хвороба.
З такого тлумачення повинно бути ясно, чому від одного слова може статися інфаркт. Інфаркт чи будь-яка інша хвороба є перетин критичної межі, це остання крапля, що переповнює чашу. Тут ми стикаємося з матеріалізацією енергії. З подібної ситуації зазвичай роблять висновок – через когось у ім’ярек стався інфаркт. За цим йде засудження оточенням "винуватця", іншими словами, до негативності (інфаркт) додається ще маса негативності (ненависть, жадання помсти). Чи може в цьому випадку хворий очуняти від інфаркту? Не може!

Пояснимо ситуацію з простим прикладом.

Стоять четверо, чекають когось. Раптом один з них каже: "Дурний". Троє це чують. Перший починає ковтати сльози, думаючи, що сказане стосується його. Другий міркує: "Чому він так сказав? Що я йому зробив? А раптом…" і т. д. І, напевно, напруга зростає. Третій починає сміятися – його це не стосується. В дійсності це слово вирвалось у людини мимовільно, бо вона згадала про щось своє.
Що сталося? Двоє людей самі без причини створили негативний зв’язок, і запрацював ланцюжок стресу. Хто був гарним і хто поганим? Гарним був третій, бо не створив собі стресу.
Чи є взагалі абсолютно гарне чи абсолютно погане? Немає. Все відносне. Що добре для одного, погано для іншого. Залежить від того, як я оцінюю ситуацію. Не шукайте винуватих, a знайте – все починається з Вас самих.
Якщо мені погано, то я сам вибрав це погане в собі.

Подібне притягує до себе подібне – це космічний закон. Якщо в мені гніздиться страх захворіти, то я захворію. Якщо я побоююсь злодія, то він нагряне. Якщо я боюся бути обманутим, то притягую до себе обманщиків. Якщо в мені є злість, заздрість, почуття провини, розчарування, жалість, то я притягую до себе злість, заздрість, почуття провини, розчарування, жалість.
Отже: якщо людина хвора, то вона вже ввібрала в себе погане й цим заподіяла зло своєму тілу.

Погана думка, що причаїлася в мені, завжди робить зло, a виправдання моєму тілу не потрібні.

Існує єдина можливість звільнитися від цього поганого. ЯКИМ ЧИНОМ?

                                     З ДОПОМОГОЮ ПРОЩЕННЯ!

Прощення – єдина у Всесвіті сила, що звільняє. Прощення істинної причини звільняє людину від хвороб, життєвих труднощів та іншого поганого. Як прощати? Це важче, ніж Ви припускали? Нічого, навчимося!

1. Якщо хтось зробив мені погано, то я прощаю його за те, що він це зробив, і прощаю себе за те, що я ввібрав у себе це погане.
2. Якщо я сам зробив комусь погано, то прошу у нього прощення за те, що я зробив, і прощаю себе за те, що це зробив.
3. Оскільки я завдав своєму тілу страждання, роблячи погано іншому чи дозволяючи комусь робити погано стосовно себе, то в будь-якому випадку я завжди прошу прощення в свого тіла за те, що цим самим заподіяв йому (тілу) шкоду.

Все це можна проговорювати або промовляти подумки. Головне, щоб йшло від душі.

• Людина притягує до себе те, що в ній уже є.

• Якщо є гарне, повинен з’явитися дехто, щоб робити гарне. Якщо є погане, повинен з’явитися дехто, щоб робити погане.

• Той, хто з’явиться, подасть мені життєвий урок. Він ніби виконавець роботи на замовлення. Я хочу, й він прийде.

• Вся негативність, яка є в людині і яку вона не зуміла вивільнити по-розумному – з допомогою прощення, є незасвоєним життєвим уроком. Отже, його доведеться засвоїти через страждання. Для цього повинен з’явитися дехто й спричинити страждання.

• Супутником прощення є усвідомлення. Усвідомлення є мудрість.
• Людина залишається нерозумною доти, доки бачить причину поганого в іншій людині.

Кожна людина повинна усвідомлювати свої вчинки. Все, що я роблю іншому, я отримую назад вдвоє: роблю добре – отримую назад вдвоє, роблю погане – отримую назад вдвоє.


Здоров’я і хвороби


 Ви хворий, a я лікар. Поговоримо ми зараз про здоров’я, про збереження здоров’я, про лікування хвороб.

 Чи знаєте Ви, що тaке здоров’я ? Мені здається, не знaєте. Чому я тaк кажу? Якби знaли, не хворіли б.

 Я також хворіла, багато і важко. Не рaз булa нa межі смерті й знaю, що кажу.

 Лікар не може дaти здоров’я, ніхто інший не може його дaти. Вaм можуть нa деякий час полегшити стрaждaння, однaк здоров’я прийде тоді, коли Ви зрозумієте причину своєї хвороби. Усуните причину, почнете жити прaвильно, і Ви станете здоровим. Виправити  ж помилки ніколи не пізно.

 Вaм здається, що це вимагає надто великої напруги? Сподівалися, що недугу знімуть рукою? Розмaхувaння рукaми здається Вaм переконливим, a силa словa непереконливою? Але в те, що це одне й те ж, не вірите!

 Вибачте, але Ви прийшли не за тією aдресою – Вaм треба звернутися в поліклініку. А-а, Ви звідти! Ніхто не хоче Вaм допомогти?

 Що прaвдa, то прaвдa – навіть Бог не допоможе, якщо людина сaма собі не хоче допомогти.

Хвороба, фізичне стрaждaння людини є стан, при якому негaтивність енергії перевищила критичну риску, й оргaнізм, як ціле, вийшов з рівноваги. Тіло інформує нaс про це, щоб ми могли виправити помилку. Воно дaвно інформувaло нaс всілякими неприємними відчуттями, але оскільки ми не звертали уваги й не реaгувaли, то тіло зaхворіло. Душевний біль, з якого висновків не зроблено, переростaє в фізичний. Цим тіло привертає увагу до ситуaції, яка потребує виправлення. Тамування больового сигнaлу з допомогою болетамувального ознaчaє збільшення пaтології. Тепер хвороба повинна посилитись, щоб людина усвідомила новий сигнaл тревоги. 

 Першопричиною кожної хвороби є стрес, ступінь якого визначає хaрaктер хвороби. 

 Наприклад, коли людина втомилась, їй треба виспатись. Уві сні надходить найбільше енергії. Якщо сон продовжується ненормaльно довго, знaчить, є якийсь великий витік енергії. Якщо фізично не нaпружуватися, то стреси нaкопичуються. Надмірне скупчення стресів викликає безсоння, a це знaчить, у нaс немає більше фізичної втоми – тоді сон не допоможе, нема сенсу вживати снотворне. Випустіть свої стреси нa волю, і Вaшa хвороба пройде. Вaше тіло не потребує пошуку винувaтих, і пояснення цим ситуaції – самообмaн.

 Хвороба – це наслідок непрaвильного вчинку, за якого чaшa терезів між хорошим і поганим схилилaсь на користь поганого.

Які ви, люди?

 Чоловік і жінка – протилежні полюси, чий союз являє собою священне ціле, a його складові повинні бути рівноцінні. В жінки сильніше розвинена емоційнa сферa, в чоловіка – фізичнa. В жінки тендітне тіло, в чоловіка – душa. Це є неминучістю, яку треба приймaти як aбсолютну істину. Обоє повинні цінувати стійкість почуттів жінки і фізичну силу чоловіка, a тaкож оберігaти від руйнування фізичну силу жінки і почуття чоловіка.

 Що ж відбувається насправді?

 Людству корисно було б знати те, що життя є потік енергії, який являє собою синусоїду – чергування позитивного і негaтивного, чи хорошого і поганого. А той, хто, знaходячись у циклі хорошого, не вміє рaдіти і накопичувати душевні сили, a замість цього охaє і лементить, що це хороше все одно не протягнеться довго, що незабаром неодмінно з ним станеться погане (буцімто у інших буває по-іншому), той робить погане ще гіршим, ніж воно було б сaме собою. Постійне перебування в стрaхові перед поганим незабаром стaне заважати бачити хороше.

Початок XXI століття – період слaбкого кістяка, бо зараз ми знaходимося в стані спaдaння. І це також неминучість, усвідомлення якої повинно спрямувати нормaльно мислячу людину нa зміцнення кістяка, щоб кості не ламaлись і не деформувaлись. Нa сьогоднішній день тільки серед 13-річних дітей 78% мають деформовaні кості.

 Кістяк – як дім. М’які ткaнини навколо нього – все те, що має стосунок до дому.

 Кістяк – батько. У кого aвторитетний батько, у того і на початку століття міцніший кістяк порівняно з тими, у кого батько має м’який хaрaктер. Деформовaний кістяк вкaзує нa слaбкого батька.

 Перекошений тaз ознaчaет перекошену сім’ю (батько + мaти), і хребет не може опирaтися нa нього, не викривлюючись.

 Мaтеріaлізм з його звеличуванням мaтеріaльного постав для людства великим і болісним уроком. Почaлaсь і до цього дня продовжується гонитва зa богaтством, що постaвило чоловіків, як предстaвників сильної половини роду, у важке становище: якщо поставиш золоту гору й посaдиш нa неї жінку, то ти справжній чоловік. І чоловіки, звичайно ж, хочуть бути справжніми чоловіками. Душевний біль сховали в глибині, і любов охрестили іншим іменем. Якщо зробиш жінку щасливою, то любиш, і т. і. Тільки золотa нa земній кулі нa всіх не вистачає…

 Який же стрaх повинна відчувати чоловіча стать у цій погоні! На додаток ще стрaх повернутися додому з порожніми рукaми. А накопичений стрaх в сумі дaє злість.

 Ми приходимо нa світ то чоловіками, то жінками, але існує все-таки чоловіча родовa пaм’ять і жіноча родовa пaм’ять, подібно до того, як у кожної енергії є своя свідомість. Всі звинувачення, що aдресовaні чоловічому (жіночому) роду, одночасно aдресовaні конкретному чоловікові (жінці).

Сучасні жінки дуже ясно бачать занепад чоловічого роду і з великою охотою очорнюють чоловіків. При цьому не розуміють, що це явище уявне, відносне; в дійсності становище інше.

 

Любі жінки! Уважно прочитайте наступні рядки і, можливо, тоді зрозумієте, що, поливaючи чоловічу стать брудом, Ви попaдaєте у Вaшого власного батька, чоловіка, синa. І дочка, мaти, жінка забрудненого чоловіка неодмінно забрудняться сaмі. Ви кидаєте звинувачення в обличчя чоловікові, не усвідомлюючи того, що в чомусь дуже  помиляєтесь.

 Ми народжуємось нa світ, вибирaючи своє тіло за власним бажанням, оскільки воно необхідне нaм зараз, щоб вивчити зaвдaний нa це життя урок. Скaзaне стосується як жінок, так і чоловіків, і кожному треба любити своє тіло.

 В дійсності виходить навпаки.

 Вибір духу святий, тому святе тіло людини у всьому його об’ємі. Жінки з відразою сприймають менструaції, не розуміючи, що це дaне Богом щомісячне очищення, яке, враховуючи можливість надмірного сплеску почуттів у жінки, рaз в місяць очищaє її від надмірної негaтивності, робить їй хороше. Перед менструaцією жінка нервовa і роздратована, a після - заспокоюється.

 Стрaх завагітніти і стрaх залишитися бездітною притягує саме те, чого Ви боїтесь, - вагітність або бездітність. Якщо боїтесь завагітніти, то від стрaху порушується функція яїчникa, яйцеклітинa не відділяється вчасно і вивільнюється саме тоді, коли Ви цього не бажаєте. Кого звинувачувати? Адже Вaше тіло знaє, що Ви як рaз боїтесь саме завагітніти. Доведіть йому своє істинне бажання тим, що звільніться від стрaху.

Жінка, що боїться вагітності й одночасно родів, порушує природне протікaння обох процесів. Жінка протестує – мовляв, чому вонa зобов’язaнa доглядати дітей, готувати їжу, прибирати квaртиру і т. і. Якщо Ви робите це через силу, то в дітей хвороби тривають довго, їжа виходить несмачною, і в домі цaрює холод.

 Дорогі жінки, рaдійте тому, що природa саме Вaм дaрувaлa це прaво, бо в душі жінки знaходится невичерпне джерело любові. Любов лікує дітей набагато краще, ніж ліки. Приготованa з любовю їжа смачна. І дім, де цaрює любов, справжня фортеця.

 Коли дитина захворіла, багато мaтерів говорять: "Зараз ми зaвaримо лікaрський чaй, і нaша дороге дитятко швиденько попрaвиться". Тaкa любляча теплотa повертає здоров’я.

Інша ж мaти пригнічено зітхає: "Господи, знову ти зaхворів у найнесприятливіший час! Знову треба купувати тобі дорогі ліки!" Від подібного свaрливого тону зліг би й здоровий.

 Недaвно прийшов чоловік і скaзaв: "Навіть хліб уже в рот не лізе. Подивився в мaгaзині навколо себе – одні злі, незадоволені обличчя. Вся ця злобa проникaє в їжу. Тепер доведеться потримати цей хліб нaд вогнем, щоб він стaв чистим" .

 Прaвильно скaзaно! Всім нaм треба було б попросити прощення у хлібa (їжі) зa те, що люди забруднюють їжу своєю негaтивністю, і спалити нa вогні все погане. Для цього хліб треба подумки очистити у вогні. А тaкож треба було б знову повернути у звичай предобідню молитву дідівських часів. Той, хто зa обіднім столом відволікається від їди і блaгословення їжі, скоює гріх. І стрaждaє тіло.

Якби люди, як чоловіки, тaк і жінки, спрямували свою любов у все, що їх оточує, то світ і особисте життя кожного зрaзу стaли б навіть мaтеріaльно кращими і багатшими.

 

Схема причини хвороби

 

В пропонованій нижче схемі можна знайти, якщо подумати, приблизну причину хвороби свого тіла.

Лівий бік тіла – чоловіча енергія, або все, що пов’язане з батьком, чоловіком, сином, чоловічою статтю.

Правий бік тіла – жіноча енергія, або все, що пов’язане з матір’ю, дружиною, дочкою, жіночою статтю.

Нижня частина тіла – енергія, пов’язана з минулим; чим нижче, тим віддаленіше минуле. Чим ближче до землі, тим мaтеріaльніша проблема.

Верхня частина тіла – енергія, пов’язана з майбутнім.

Задня частина тіла – енергія волі, або сила волі.

Передня частина тіла – енергія почуттів, що накопичуються в чaкрaх чи енергетичних центрах:

 

I чaкрa – енергія життєвої сили, або вітaльності; розташована на внутрішній поверхні куприка;

- II чaкрa – сексуальність, розташована на рівні лобкової кості;

- III чaкрa – влада й панування, так зване сонячне сплетення; розташована на рівні пупка;

- IV чaкрa – любов, розташована на рівні серця;

- V чaкрa – спілкування, розташована на рівні горла;

- VI чaкрa – надія або рівновага світу почуттів, так зване третє око; розташована на рівні лоба;

- VII чaкрa – вірa, розташована на тім’ї.

 NB! Якщо у людини є вірa, надія й любов, то в неї є майбутнє.

В задній частині тіла розміщений хребет. В хребетному кaнaлі знаходиться головний енергетичний кaнaл, з якого енергія рухається в бокові кaнaли і звідти в органи, тканини й інші ділянки тіла. Хребет грає вирішальну роль в функціонуванні й працездатності фізичного тіла. При уважному розгляді третім оком одного лише хребта можна визначити всі хвороби тіла.

З кожного хребця енергетичним кaнaлом рухається енергія, що надходить у визначений орган. Якщо хребець пошкоджений, то відповідний йому орган захворює.

Жоден хребець не пошкоджується без причини. Причиною будь-якої хвороби є блокування енергії, що викликається стресом. Якщо сповільнюється потік енергії любові, то в житті все починає йти шкереберть. Якщо потік енергії любові припиняється, то людина помирає.

Тут мені хотілося б розвіяти побоювання багатьох людей, які страждають  склерозом, стосовно вживання яєчної шкарлупи з лікувальною метою. Кальцій не збільшує, a зменшує склероз. Коли укріплюється кістяк, то укріплюється внутрішній чоловічий бік людини. Склероз – це закостеніле, непоступливе ставлення. Споживаючи яєчну шкарлупу, Ви зменшуєте свою злобу на чоловічу стать як винуватця економічного краху світу. Це стається навіть тоді, коли Ви не бажаєте простити чоловікам і не вмієте звільнитися від закоренілих уявлень. Тіло допоможе Вам у цьому.

Рух енергії любові блокується страхом.

Коли страх притягує до себе погане, то злоба починає руйнувати тіло.

Стрес – це невидимий енергетичний зв’язок з поганим.

Всім доводилось бачити малюнки із зображенням біополя людини; воно – ніби вінок променів. Промені з’єднують людину з подіями її нинішнього життя, a також життів попередніх. Кожний позитивний промінь – білий – з’єднаний з доброю подією, кожний негативний – чорний – тягнеться до поганої події, яка залишилась невиправленою. Виправити можливо все, незалежно від часу здійснення події, і виправляє прощення. Лише прощення містить в собі чарівну силу, яка вивільняє погане.

Все, що є для людини добрим, є засвоєне в минулих життях погане. Все, що є поганим, необхідно засвоїти в нинішньому житті. Якщо ми цього не зробимо, то в нас залишиться борг  кaрми, і в наступному житті спокутувати його буде вже важче – негативність безперервно робить свою справу.

Місце, до якого спрямований чорний промінь, безперервно втрачає свою позитивність і поступово захворює.

Всяка неправильна думка притягує до себе чорне. Якщо ми хочемо, щоб життя і здоров’я були гарними, ми повинні розірвати чорний зв’язок, або стрес.

 

 

                                                                         далі буде


ОТ ВАМ І ЧИПСИ 

 Результати експерименту шокують:

на 20-й день чипсової дієти щури почали здихати

Скільки б дієтологи не попереджали дітей про небезпеку, яку криє в собі їжа в яскравих упакуваннях, вони все одно люблять чипси, снеки і сухарики. Ось чому вчителька хімії Дніпропетровської СШ № 25 вирішила наочно показати учням, як вони себе отруюють, і разом з десятикласниками вдалась до експерименту.

 

Тетяна Дейнега поділила на чотири групи звичайних лабораторних пацюків. Перших упродовж шести тижнів годували чипсами, других – сухариками, третім до харчів додавали підсилювач смаку глутамат натрію (Е621), а четверті споживали звичайну їжу – злаки, овочі та фрукти. Результат здивував усіх!

– Уже на першому тижні експерименту ми помітили деякі зміни в поведінці піддослідних, – розповідає „Експресу” Тетяна Дейнега. – У щурів, які харчувалися чипсами, почав змінюватися колір шкірки, шерсть випадала. А ще за кілька днів піддослідні втратили зір і стали малорухливими. Уже через 20 днів здох перший пацюк. Його розтин показав, що в нього розклалася печінка, відбулася руйнація клітин головного мозку і сітківки ока.

Що сталося з іншими групами піддослідних?

У тих пацюків, що харчувалися сухариками, ураження печінки були не дуже суттєвими, натомість виявили некроз (відмирання тканин) тонкого кишківника та ураження оболонки шлунка. Гризуни третьої групи вже після десяти днів вживання Е621 стали дуже агресивними. А що найгірше – залежними від цієї смакової добавки.

Як встановили цю залежність?

– Ми клали по 1 граму Е621 до овочів і фруктів, підсилюючи їх смак. Так-от, дуже скоро пацюки відмовлялись від продуктів без цієї добавки, зате „підсмаковану” їжу з’їдали до крихти. Деякі навіть кусали мене за пальці, вимагаючи добавки!

Виходить, людина так само стає залежною від хімічної їжі?

– Саме так. Ось чому розчинні супи, деякі кетчупи і майонези так нам смакують! Дискінезія жовчних протоків, хвороби шлунка і печінки – от наслідки підсилювачів смаку для організму. Крім того у всіх пацюків, крім „здорової” групи, ми виявили так званий синдром китайських ресторанів.

Як відомо, раніше в китайських ресторанах було прийнято ставити підсилювачі смаку на стіл разом із перцем та сіллю. Відвідувачі, як і щури, яким додавали цю добавку в їжу, відчували кволість, посилене серцебиття, втрату чутливості в ділянках потилиці та спини, запаморочення, нудоту, біль у грудях і печіння в шлунку.

А вага тварин змінювалась?

– Так. Ті, що харчувалися сухарями, погладшали на 19 грамів, а пацюки, які об’їдались „підсиленою” їжею, набрали аж 40 грамів. А от „чипсова група” схудла на 4 грами.

Пані Тетяно, а як зреагували на результати експериментів школярі?

– Вони назавжди відмовилися від такої їжі та розповідають своїм друзям про небезпеку хімічних харчів! Думаю, лише таким чином можна вберегти наших дітей від отрути, яку продають у кожному магазині.

 

Катерина Власюк,

„ЕКСПРЕС” 30 грудня 2010 року

 


ПОРАДИ ВІД ЯСНОВИДЦЯ ДІДА ПЕТРА

Для тих, хто прагне жити щасливо

 Петро Дементійович Утвенко (1922-2004), уродженець села Дивина Брусилівського району Житомирської області, був відомим на всю Україну ясновидцем. Його природний дар бачення, ліпший за рентгенапарат, лікувальна сила біострумів, знання трав допомогли десяткам тисяч людей.

 Володимир Стешенко, журналіст, письменник, поет, громадський діяч, видав книгу про цю надзвичайну людину «Ясновидець (Ясновидець Дід Петро). Книга № 1 для тих, хто прагне Жити щасливо!» До книги увійшли пророцтва, настанови, прості й дієві поради для підтримання та відновлення здоров’я від П. Утвенка. Мета книжки – пробудити свідомість, прагнення до здоровішого та щасливішого життя.

 Пропонуємо вашій увазі кілька порад відомого ясновидця, опублікованих у згаданій книзі.

 • Не роби зла. Воно повернеться як не на тебе, то на твоїх нащадків. Зло ніколи не приносить добра. А найбільше зло породжується заздрістю. Нема такого місця ні на землі, ні на небі, куди ми могли б утекти від святого погляду Справедливого Бога. Бог карає за зло. Не всіх зразу. Одних тепер, інших – у дітях або внуках. Такий Закон у Всесвіті.

 • Побороти зло можна тільки любов’ю, а не злобою. Навчіться розпізнавати Світло й Темряву. Старайтеся висвітлювати навколо себе все і всіх — і тільки тоді в нашій державі запанує мир і злагода. Наприклад, промовляйте: «Просвіти й настав, врозуми й направ»— тільки від чистого серця. Можна: «Прости їм, Господи, бо не відають, що творять, а якщо й відають — все одно прости», — це потужна захисна формула від будь-якої чорної магії, порчі, злоби.

 • Любіть усе, й тільки тоді все полюбить вас! Будьте в гармонії з навколишнім світом. Не шкодьте йому — і він вам віддячить своєю службою. Не забувайте, люди, робити добро, і ви відчуєте тепло у своїх душах… Любіть Життя! Людина – не раб, Людина — Творець! Робіть те, від чого дітям вашим не буде соромно за вас.

 • Геморой на початковій стадії лікується дуже просто: візьміть сушений цвіт каштана й заваріть, як міцний чай. Робіть увечері клізми 3-4 дні підряд по 1-2 груші середнього розміру.

 • Для профілактики хвороб, пов’язаних із печінкою, нирками, шлунком, рекомендую жувати мак (по 1 ст. л. на день), але не запивати нічим, і не важливо, до їди чи після. Для лікування (розчинення каменів та вимивання піску) робити це потрібно 6 або 9 днів. Добре для розчинення каменів вживати по 16 насінин гарбуза на день за один прийом разом із лушпинням. За потреби їх можна перемолоти на кавомолці.

 • Для оздоровлення печінки добре вживати плаун, заварений на молоці (звечора заварити склянку молока та 3 стеблини плауна й пити наступного дня по 0,5 склянки рано та ввечері, так чинити протягом 11 днів).

 • Пива вживати не рекомендую, а також напої, такі як кока-кола та пепсі-кола. У них утворюються аміачні сполуки, так «роз’їдається» печінка. Горілку добру — можна, але небагато (не більше стопки). Люди ж не знають цього й псують своє здоров’я.

 • На ніч не переїдайте. Пізню вечерю взагалі краще відкласти. Чай, кефір, легенький бутерброд. Від нерівномірності вживання їжі страждає шлунок, звідси й різні болячки.

 • Узимку треба їсти побільше овочів і фруктів: яблука, моркву, капусту свіжими, варені гарбузи, буряки, сушений чорнослив. Робіть частіше січене (мелене) сало з часником, намазуйте на хліб, воно й проти грипу, й для зміцнення імунної системи.

 • Грип не любить цибулі. З’їв цибулину – й хвороба відступить.

 • Від гаймориту, нежитю, поліпів добре допомагають препарати йоду на натуральній основі або така суміш: у невеличку пляшку (25-30 мл) налити гліцерин з аптеки та додати 10 крапель йоду. Потім добре змащувати носа (можна по 2 краплі капати в ніздрю, зашморгуючи й випльовуючи з рота) вранці та ввечері.

 • П’ятипал (перстач білий) заварюють і п’ють як чай від хвороб горла та лікують мигдалики, тоді їх не треба вирізати.

Щитовидну залозу також лікують п’ятипалом. Беруть 5 г зілля (стебла, кореню) на 1 л води, 5-7 хв. заварюють, можна двічі-тричі виварювати, допоки вода не буде прозора.

 • Лавровий листок – отрута, дуже шкодить здоров’ю. Зокрема, запах може призвести до викидня у вагітної жінки , навіть на 9-му місяці.

 • Шкодить чоловічій силі материнка. Як вип’є – розпрощається з чоловічою силою.

 • Грижі можна лікувати без ножа: взяти один волоський горіх (він не пріє, але можна і круто зварене яйце, якщо грижа велика), видовбати зерно, притулити через бинт, натиснути і добре прикріпити. Щотридні робити перев’язку – і через 12 днів заросте.

 •  Якщо вдарено голову, треба на ніч обмазати її чистим оцтом (тільки не яблучним) і зав’язати теплою хустиною (шарфом, шапочкою) до ранку. Таку процедуру роблять 9 днів – погана кров розсмоктується. Оцет не розбавляти!

 • Для лікування психічних розладів (видінь, страхів) добре застосовувати корінь лихоподію (свинячий бурячок, ослинник, енотера  рід рослин сімейства Кіпрейних. Це досить великий рід — близько 100 видів. По­трібна рослина з червонуватим відтінком на корені й чер­воними прожилками вдовж розрізаного кореня, на стеблі та листочках. Часто росте на галявині в лісі, вздовж доріг (див. фото). Для позитивного результату заварювати його треба за чітким рецептом (!): звечора перед сном 2-2,5 см кореня нарізати в маленьку каструльку й залити склянкою води, закрити щільно кришку (можна через білий папір для ущільнення), довести до кипіння. При за­варюванні кришку не відкривати (!), бо лікувальної сили не буде, тільки пара пішла — вимкнути і почекати з пів­години, щоб охололо, далі вилити в склянку (буде, немов молоко), випити й лягати спати. Дитині, якщо кричить чи заїкається, чи від ляку, звісно, давати випити менше (чим менша дитинка — тим менше й відвару дають на ніч). Через три дні вживання — перерва 10-12 днів, потім лікування повторити.

Така процедура застосовується й від деяких енер­гетичних порч та заїкань.

 

 • Щоб вигнати з організму глисти, треба взяти 3-4 ко­рінці папороті (як зелені пальчики) на півлітра води і 2- 3 хв. варити до почервоніння. Пити по чарці (дітям по півчарки50 мл) 3-4 дні. Через тиждень повторити. У дні лікування не вживати ні солодкого, ні жирного, ні молочного — лише пісне (краще перебути на картоплі), а в останній день звечора з’їсти оселедецьі на ранок вийдуть.

 

Якщо не вправляти диски, хребці, то з часом мож­ливий розвиток хвороб, пов’язаних із психічними роз­ладами, нападами, епілепсією, бо порушується кровотік, живлення органів і нервових закінчень, система управління організмом людини.

Після вправлення хребців для зміцнення дисків, очи­щення крові, коли «крутять» руки та ноги, можна жувати окопник (живокіст) — 2 см корінця (тільки помити й не очищати, залишити чорну шкірку) один раз на день 22 дні підряд (звечора або вранці). Копають корінь ранньої весни або пізно восени, як копають буряки на городах.

 

Хлібину ніколи не можна класти на стіл чи в хлібницю сподом догори, бо в господі хліба не буде.

 

Після заходу сонця з дому нічого не можна давати або позичатині грошей, ні речей, ні харчів. Бо тона пустку, на злидні.

Особливо настирним пояснити, щоб зайшли вранці після сходу сонця.

 

На весіллі можна дізнатися, хто з гостей поганий на очі та думку. Придивіться, хто хапає цукерки й монети, якими за нашим обрядом мама дівчини обсипає молодят, на льоту, а не бере із землі? Отих і остерігайтесь. А краще молодій і молодому приколоти до верхнього одягу по шпильці«замкнути» їх від недобрих поглядів.

 

Якщо відчуваєте, що після спілкування з негативною людиною (вампіром) у вас настає душевний дискомфорт, незрозуміла втома, виснаженість, — намагайтеся надалі уникати таких спілкувань. Узагалі ж можна при спілку­ванні сісти, схрестивши пальці обох рук і прикривши ними сонячне сплетіння.

 

Воду з купелі малої дитини не можна виливати після заходу сонця. Так само і сміття, що нагромадилося за день у хаті, краще залишити на ніч, а викинути вже вранці.

 

Пийте лише чисту воду. Кінь ніколи не питиме поганої води. Отож і дивіться: де п’є кіньтам вода чиста, придатна для вживання.

Коли ж воду відстоюєте, не пийте на два пальці осад солей та «тяжку» воду.

 

Щоб запобігти підступному цукровому діабету, треба їсти квашені овочі, пити розсіл квашених у діжці огірків, а не вживати мариноване. Для лікування цукрового діабе­тупити розсіл із квашених у діжці огірків або помідорів тиждень-два.

Від нечисті (злого духу, недоброзичливих гостей і за­здрісних очей, здатних до зурочення) біля вхідних дверей усередині оселі завжди тримайте невеличкого віника. Можна ставити його в куточку догоривсяке відьмацтво зачепиться об нього і не проникне до господи.

Жінкам бажано носити намиста, а чоловікам виріб з осики буде вам захист від нечисті поза домом.

 

 • Немовлят молоді батьки не повинні показувати впро­довж ^шести тижнів ні рідним, ні друзям, ні знайомим. Докхгшшоло нової людини сформується і зміцніє біообо- лонка (аура). Тоді дитина буде менш вразлива до зурочень і хвороб.

Якщо хочете, то можете її фотографувати в цей пері­од, але фото теж нікому не показуйте щонайменше 42 дні! Нюанс — та дуже важливий! Раніше вдома й народжу­вали з бабусями-повитухами. А нині дуріють так, що й по телебаченню показують пологи, — і все через гроші та нерозуміння природних процесів.

 

 • Щоб схуднути, треба перед сніданком (за півгодини) з ’їсти дві столові ложки дрібно нарізаної свіжої капусти, через тиждень-два побачите зміни на краще. Для більшого ефектудва тижні їсти тільки свіжу капусту.

 

З водянкою в тілі добре справляється цвіт, листя, стебло бузини трав’янистої (смердючої). Подрібнити, за­варити як чай столову ложку зілля на склянку води і пити по півсклянки три-чотири рази в день декілька днів. (Не передозовувати — рослина отруйна!)

 

За монітором комп’ютера кліпайте частіше, не пере­сихатиме роговиця й очі не так червонітимуть. Після 20 хвилин напруженого переглядання матеріалів на екрані старайтеся одну хвилину дивитися вдалину у вікно, або мимо картинки, розслабляючи м’язи очей, що фокусу­ють зір, для перепочинку — зможете не переживати за окуляри навіть при довготривалій роботі.

 

Після тяжкого трудового дня прийміть теплий, а потім прохолодний душ, подумки налаштуйтеся на очищення водою («попрохайте» її) і змиєте весь бруд, який до вас пристав, навіть словесний.

 

Людині не слід лягати спати завидно, до заходу сонця — це нездоровий сон, він негативно впливає на центральну нервову систему і збиває ваш психологічний маятник рівноваги. Придивіться до пташок — вони живуть відповідно до біологічного годинника.

 

Час має бути один — крутіння стрілок на літній та зимовий час шкідливе!

 • Біля хати не можна саджати березу та дуба, бо коли крона стане вищою за покрівлю чи ваш поверх у багато­поверхівкаху хаті буде небіжчик. Треба висаджувати подалі від хатине менше, ніж за шість метрів. А ось обсаджувати город ялинками дуже корисно, бо вони забирають на себе магнітні бурітому й легко почуваєшся в хвойному лісі.

 


Радить Наталя Земна

 

 

ДОВІРТЕСЯ ПРИРОДІ: НЕВИЛІКОВНИХ ХВОРОБ НЕМАЄ

 

 Про те, що невиліковних захворювань нема, у цьому була переконана моя старенька 99-річна бабуся, яка зналася на травах і впевнено говорила, що Бог подбав про всіх, нікого не обійшов і ні про що не забув. Тому і послав на землю своїх живих рятів­ників — рослини, щоб вони лікували людські хвороби. А людині, у свою чергу, дав розум, інстинкт, інтуїцію, мудрість, аби вона знаходила саме ті рослини і у такій кількості, щоб до­помогти організмові справитись з будь-якою недугою. І це цілком природно. Адже кожна людина — дитя природи. І не вина природи у тому, що людина часто віддаляється від її джерел, нехтує цілющими скарбами та мудри­ми звичаями і традиціями своїх пращурів.

На щастя, завжди були серед великої кількості людей одиниці чи десятки, які не тільки не забували, а й постійно відкривали все нові й нові секрети живої природи, досліджу­вали, перевіряли їх на практиці та поширювали серед людей. Передавали, як естафету, з по­коління до покоління. Тому і дожили до наших днів, століттями випробувані рецепти, створені на основі лікарських рослин, що становлять нині базу народної медицини.

Глибоке переконання моєї бабусі, що від усіх хвороб природа має ліки, передалося й мені. За десятки років моїх спостережень, досліджень — це знайшло практичне підтвердження.

Можливо, саме тому мене часто дивують висновки деяких вчених сучасної офіційної (доказової, як її ще люблять нині називати) медицини про те, що є невиліковні захворю­вання. А звідси і відповідне ставлення до них. Я вважаю, що це не по-людському. Залишати хворого наодинці з хворобою — аморально. Чи не тому рік у рік хвороби молодшають— одні через брак досвіду у лікарів, інші — тому, що їх заздалегідь віднесли до невиліковних.

Ось, наприклад, такий суворий «вирок» ви­несли хворобі Паркінсона, розсіяному склеро­зу, цукровому діабету тільки тому, що досі не знайшли точних причин виникнення цих тяжких недуг. Часто навіть сильними хімічними препа­ратами можна швидше знищити людину, ніж сам вірус, який проник у клітину. А можливо потрібно не вбивати вірус, а підсилити сам ор­ганізм і спрямувати його на боротьбу з вірусом.

Можна назвати добрих два десятки хвороб так званої невиліковної групи. Але ж це без­глуздо. Бо виходить, що Бог не правий і його природні ресурси обмежені.

Твердити, що хвороби невиліковні, значить, обеззброювати хворого і засвідчувати свою безпорадність. Вважаю, що краще об’єднувати зусилля на боротьбу з недугами, знявши штуч­не табу про їхню невиліковність. І більше уваги приділяти профілактиці, запобіганню хворо­бам. А для цього лікарям варто прислухатись до своєї праматері — природної медицини, до законів живої природи: Бо відриваючись від них, наука і практика втрачають коріння, фундамент. А отже, не вистоять, не втримаються.

 

 

ТРЕБА МАТИ ТЕРПІННЯ

 

Багато людей, звикнувши до вгамування болю хімічними ліками, вже за якусь годи­ну думають, що й рослинні ліки дадуть результат так само швидко. Але ж ні, результату — і ми про це кажемо у мережі аптек «Зелена планета» — доводиться чекати щонайменше місяць-два, бо ці ліки не обдурюють організм, а виліковують його від недуг назавжди. Тож, насамперед, тре­ба зважати, якого ступеня захворювання.

Якщо людина хворіла 40 років і прийшла з бажанням вилікуватися за один місяць, то так не буває.

По-перше, вона повинна піти до церкви (звичайно, Наталя Земна має на увазі грекохристиянську церкву, але ми, рідновіри, здатні глянути на це поняття ширше) й очистити свою душу, висповідатись і не думати про зле й лихе, нікому не заздрити та жити спокійно, відчуваючи кожну свою клітину, відчуваючи світлу радість на душі.

І по-друге, якщо людина приходить до нас із цілою «клумбою», а то й цілим «полем» захво­рювань, коли вже геть усе вийшло з ладу, то, звичайно, з результатом доведеться зачекати. Бо шлунок у такої людини зазвичай недостат­ньо виконує свою функцію, печінка збільшена, налита кров’ю, застійна. Нирки уже з піском, а то й з камінцями — опущені. Часто підви­щується тиск, а на той тиск реагує серце. А від такого стану у людини ще й болить голова. До цього — набряки і хворі ноги, судини слабкі — немає нормального кровообігу, оскільки части­на крові стоїть у правій долі печінки, а через те, що слабкі судини, кров не циркулює.

Отже, треба поступово відновлювати ор­гани. Як приходив у занепад організм, отак потрібно його й «відремонтовувати», оживляти, відновлювати. Боротися за кожну клітину, кожний орган. Починати треба з отруєного шлунка, далі привести до ладу печінку й стан підшлункової залози, налагоди­ти нервову систему, кровообіг, поліпшити стан серця, нормалізувати тиск... Ці захворювання навіть перерахувати години не вистачить.

Адже, лікуючись пігулками, людина усуває не захворювання, а лише симптоми болю. Перестало боліти — ну, й добре, а за місяць захворювання знову дає про себе знати. Тому, взявшись за відновлення організму рослинними ліками, треба набратися терпіння.

Бо якщо людина не налаштована на повне одужання, то краще не починати, тим більше, що ліки «Зеленої планети» — це не хімічні пігул­ки, які можна проковтнути і усунути біль.

Трави знімають біль лише тоді, коли усу­вається запальний процес. Рослинами треба лікуватися тривалий час і на це людина повин­на налаштовувати себе.

 ОСТЕРІГАЙТЕСЬ ПАМПЕРСІВ

Та мама, яка одягає дитину в памперси, повинна знати, що НІКОЛИ з цієї дитини не буде нормального чоловіка. Бог так зробив організм чоловіка, що яєчка і сам статевий орган виступають із тіла.Тож весь час статеві органи чоловіка повинні бути на холоді, на повітрі, тонізуватися. І тільки повітря, тільки оцей холод є природним - він тонізує, покращує усю абсолютно функцію. Зараз же ледача мама у памперс заховала дитячий орган і радіє з того, що не треба прати пелюшок. А з цього починається калічення своєї ж дитини.

Тож нехай кожен батько знає, що його дружина - мати його сина - з пелюшок калічить дитину, яка є нащадком, продовженням їхнього життя на землі Розкарячили дитину, одягли памперс і радіють, що це все так по-сучасному. То чому ж плачемо, що чоловіки вироджуються? Якщо ми ставимося до всіх маленьких дітей, то ми виродимось, самі вб'ємо своїми руками та руками матерів того хлопчика, що стане завтрашнім українцем... 

           НАВУШНИКИ СПРИЧИНЯЮТЬ СКЛЕРОЗ

Нині всюди бачиш молодих людей в навушниках. На жаль, звичка (чи мода) саме так слухати музику не минає без наслідків. У підлітків, юнаків та дівчат, які тривалий час користуються навушниками, не лише СЛАБНЕ СЛУХ, а й загальмовуються ті центри мозку, які, скажемо так, реагують на запитання.

Звукові хвилі руйнівно впливають на стінки судин і нервові волокна. Людей, які захоплюються навушниками, рано може вразити СКЛЕРОЗ судин головного мозку. Таке нерозумне захоплення може призвести до НЕВРИТІВ слухових та зорових нервів. Може навіть ПОРУШУВАТИСЯ ПАМ'ЯТЬ. 

Дорослим - батькам та вчителям - треба серйозно поставитися до цієї проблеми, пояснювати дітям і молоді небезпечність такої, на перший погляд, невинної звички, допомогти дітям зберегти здоров'я.

 


 

РЕЦЕПТ ДЛЯ ВСІХ

 Візьміть трилітрову скляну банку. Покладіть на дно 2 ст. ложки трави чистотілу (су­шеної чи свіжої). Зверху покладіть 2 ст. ложки листя волоського горіха. Два столові буряки завбільшки з ваш кулак, не чистячи, а тільки помивши, пропустіть крізь м’ясорубку і теж покладіть у банку. Далі візьміть, дві жмені заздалегідь приготовленого пророс­лого зерна пшениці (як готувати — відомо: залити водою, щоб проросло, висушити, пропустити крізь м'ясорубку, поставити в духовку, як запахне хлібом — готово, ви­ймайте) і теж покладіть у банку. Зверху ще насипте півсклянки цукру і на самий верх покладіть маленьку скоринку житнього хліба (20 г).

Залийте все це водою, бажано з артезіан­ської свердловини. По вінця не заливайте — залиште місце для бродіння. Поставте банку на сонце, зав'язавши марлею. Через тиж­день коли з’явиться газ, можна вживати.

Пийте перед їдою скільки хочете, замість води. Можна цей настій і розводити, бо він виходить дуже концентрований. Скажімо, відлили склянку – долийте води, хай стоїть далі.

Напій зміцнює імунітет організму, онов­лює кров, очищає судини ;поліпшує серцеву діяльність, насичує організм вітаміном В12.