Звернення Голови ОСІДУ РУНВіри

 

ЗВЕРНЕННЯ

ГОЛОВИ ОСІДУ РУНВІРИ

РУНТАТА ВІХОРА КОШУБИ ДО ЗЕМЛЯКІВ

 

 

Доброго дня, Дорогі Українці!

Доброго дня, побратими і посестри – славні внуки Дажбожі !

 

Українці народ винятково добродушний, народ гостинний, розспіваний, гарний і легковірний, і не тому він має такі властивості характеру, що він зліплений з тієї глини, з якої ліпляться «ангели», а тому, що він почав свою історію на щедротній і багатій частині Земної Планети.

Щороку Велика Мати – всеплодюча Земля дає йому вдосталь хліба, меду, молока, олії, мяса, овочів. І краса ж яка навколо божественна! І небо розспіване, і жити в такому раю подвійно хочеться, світ – храм Божий! І сьогодні цей храм намагається зруйнувати московська орда. Не дозволено!

Рідна Українська Національна Віра стоїть на духовному фронті з усіма рідновірами, з українським військом, з українським народом.

Україна мужньо обороняється. Наші воїни проявляють небувалий героїзм. Український народ відчув, яку силу має єдність. Таке враження, що ми наче одне тіло, один розум, одна душа. На всіх нас одна свідомість. Подвиги наших воїнів, їх відданість, мужність і відвага дивують світ. Не дивлячись на значну перевагу в живій силі і техніці, ми маємо перевагу духовну, яка виростала в нашому підсонні тисячі років і сьогодні реалізовує себе. Ми знаємо, що таке московія. Ми пам’ятаємо винищення нас, як народу, як нації, продовж сотень років і нізащо не хочемо бути знову в ярмі дикої московії.

Український офіцер, веде свій підрозділ в бій і каже, що це не якась заварушка, це велика війна. Якщо ми загинемо, то загинемо захисниками на своїй землі як герої, якщо переможемо, то також будемо героями. Отже нема мінусів – одні плюси. Яка велика любов, мужність і стійкість проявлена в цих словах!

Пророк і Вчитель РУНВіри, Його світла святість Лев Силенко звертається до воїнів України–Руси: «Я іду, щоб переконати синів України, що служіння народові і вмирання на полі бою за його волю – це не наказ, це не присяга, це не обов’язок, ні це обряд Добровільного Священнодійства. Це вершина духовного і тілесного вдосконалення – звершення всіх мрій, вічний вінок Слави і Волі!

З глибини тисячоліть до дійшли слова древніх волхвів – духовних опікунів України-Руси: У нас піт один, у нас один пах. У нас світ один, у нас один прах. Корімось, корімось та тільки собі і більше нікому на святій українській землі.

 

Брати і сестри, віруючі Рідної Української Національної Віри, за мир на землі, за право кожного народу бути господарем на просторах Вітчизни своєї, за волю віровизнання і вільну духовну творчість, за мирне співжиття народів, за пошану народу до народу, Господу Дажбогу помолімось!

За Україну-Русь, за Її мирне, чисте, святе Небо, за здоров’я Її рік, гір, криниць, ставків, лісів, за здоров’я Її плодоносної землиці, за поля золотоколосі, і за могили святі, в яких спочивають наші славні Предки (Трипільці-Скити-Анти-Руси), Господу Дажбогу помолімось!

За святу науку рідного Пророка, за уряд України-Руси, який відстоює духовну, економічну, політичну і державну незалежність України-Руси, за славне військо Українське, за його відданих воїнів і командирів, за всіх людей на плянеті Земля, що доброзичливо ставляться до Вітчизни нашої, Господу Дажбогу помолімось!

За здоров’я наших дітей, щоб вони росли бадьорими, вихованими, кмітливими, вільними, за здоров’я наших матерів трудолюбних, милих і чепурних, за здоров’я татусів трудолюбних, відважних, винахідливих і діловитих, за здоров’я наших бабусь і дідусів, Господу Дажбогу помолімось!

За всіх синів і дочок наших, що працюють поза межами України-Руси, і завжди думами линуть в Україну милу, в чарівну Вітчизну свою, за всіх недужих, скривджених, зубожілих, заблуканих, обманутих, зраджених, ув’язнених, обікрадених, зневажених, Господу Дажбогу помолімось!

Дажбоже наш, Всевишній Господи, Володарю Неба і Землі, Ти єси Світло світла. Ти Мати мамів наших. Ти Тато татів наших. Ти зерно Безсмертя. Ти Життя життів.

Ти твориш силу в силі, рівновагу в рівновазі, світло в світлі, красу в красі. У Тобі, Дажбоже, затаєне Минуле, Сучасне і Майбутнє нашої чарівної плянети Земля. О, Дажбоже, вислухай наші Молитви. І охорони нас від недуг, від видимих і невидимих ворогів. Охорони від гніву, журби. І благослови наше трудолюбне життя.

Благослови світ України-Руси. Слава Тобі, Всемогутній і Вічний, Всеправедний і Милосердний Господи!

 Воїни України – Руси!

Ідіть відважно і переможно, ви богатирі!

Дажбог охороняє і любить Вас!

Хоробрість – зброя Ваша.

І тому Ви завжди лишитеся неушкоджені!

 

Слава українським збройним силам!

Слава Україні!

Україна понад усе!