ВЕЛИКДЕНЬ СВІТЛА ДАЖБОЖОГО

 

ВЕЛИКДЕНЬ СВІТЛА ДАЖБОЖОГО

«Дажбожий внук воскрес!» – відповів Учитель двом християнкам біля станції Україна в Канаді на їхнє «Христос воскрес». І «почав сперечатися з собою: а хіба він був мертвий, хіба його розпинали на хресті, хіба він "син Божий", хіба можна казати: "Дажбожий внук воскрес!", хіба омо­лодження душі народу не можна назвати воскресінням?

І Учитель «пішов у світ глибоких роздумів», відвідав майже всі відомі бібліотеки світу і «без упереджень, без злоби і без страху, світлими очима глянув на розвиток релігій світу». І дослідив, що всі умираючі і воскресаючі боги є копіями сумеріянського (кімерійського) Домовика (Домуса) і «відчув, що душа його поповнішала, оновилася, воскресла!»

Учитель пише: «О, Земле Рідная, Ти весною воскре­саєш, Ти дариш нам, дітям своїм, дихання своє, життєтворну кров свою, Ти душі наші надіями звеличуєш. Святая Ти! О, Земле Рідная, Твоє воскресіння осяяне Сонцем, Твоє воскресіння вище всіх умираючих і воскре­саючих богів! Твоє воскресіння — Свято Любови і Життєвої Вічности!

Вільний дух народу мого об'явився у душі моїй. Я силами свідомости і підсвідо­мости проголошую, що Дажбожий внук воск­рес! Воскресіння Дажбожого внука — складний духовний процес у світі Його свідомости.

Духовне воскресіння Дажбожого внука — поняття нове. Воно вимагає від Українця Священної Відваги, Духовного Самовідрод­ження.

Коли оновлення (воскресіння) При­роди зустрічає народ оновленням (воскресін­ням) Душі своєї, цвіте життя його здоров'ям мислі і тіла, творить гармонійне єднання Людини з Дажбогом, відбувається гармонійне дихання "Я" людського з диханням "Я" космічного.»

 Вітаю Вас, дорогі побратими та посестри, з Великоднем Світла Дажбожого!

Хай світлі душі Ваші наповнюються життєвою силою, хай розум Ваш прагне просвітлення, любові й гармонії. Радіймо пробудженню природи, співу жайворонка, пухнастим вербовим брунькам, дзюрчанню струмочків. Радіймо Світлу, яке після весняного рівнодення обдаровує нас, внуків Дажбожих, двома великими світилами – Сонцем вдень і повним Місяцем вночі – ознакою перемоги світла над тьмою та остаточною перемогою весни.

    Радіймо духовним здобуткам. Хай незначним, але, все ж таки, ми зуміли щонеділі поширювати наші вібрації, створюючи резонанс по всій території України. А 21 березня після 12 години стояв потужний резонанс, я особисто відчував, і це зробили Ви усі разом. Ви зуміли створити потужний вплив на тонкому плані. Всі помітили, як заворушилась московська церква.

    Духовний світ розкриває нам свої обійми, і коли в молитві промовляємо: «…і я відчуваю Тебе в душі моїй…», то цим самим відчиняємо прохід в себе, в свій дух і свідомість і своє тіло наповнюємо енергією Дажбога. Таким чином, єднаємося з Вселенським Розумом та Вселенською Свідомістю. А коли ця молитва звучала 21 березня, то ми запліднили Україну і, звичайно, народ цього не відчуває, та зародок покликаний розвиватися.

     Розвиваймось і ми. Для нас, рунвістів, велике значення має духовний розвиток. Особливо для духовних опікунів. Можна вивчити Мага Віру, можна перечитати багато духовних книжок, можна навіть потиснути руку просвітленій людині, збудувати Святиню і в той же час не зробити ні найменшого кроку для духовного розвитку.

    Великий День на порозі. Він вселяє в нас, внуків Дажбожих, силу, віру, рівновагу, гармонію і любов. То ж ідемо шляхом вказаним Учителем, Його Світлою Святістю Левом Силенком.    

Слава Дажбогу!  Слава Україні! Слава  рідновірам України! Хай нас буде багато!

Голова ОСІДУ РУНВіри рунтато Віхор Кошуба