ПАМ'ЯТІ ПОБРАТИМА

 

Вчора, 18 травня 11020 р.Д., сповідники РУНВіри провели в останню путь рунтата Львівської громади РУНВіри «Рать Святослава», Голову ОСІДУ РУНВіри Богдана Джурика. Перестало битися серце Людини, для якої слова Бог і Україна були синонімами, яка горіла бажанням зробити все можливе для утвердження Рідної духовності серед Рідного народу.

Рунтато Богдан був невтомним організатором різних заходів, якими пропагував рідний спосіб життя, рідні обряди та звичаї. Разом із дружиною Зоряною щорічно влаштовували свята та концерти, втілюючи закони рідної моралі в щодення. Любив наші молодіжні літні табори, де був невтомним працівником та вихователем. А скільки ще планів та задумів залишилося невтіленими! Йому б ще жити і творити, та хвороба так несподівано підточила здоров’я побратима.

Рунтато Богдан любив життя і Україну. Він прагнув зробити і робив усе, що може, для своєї країни, свого народу, для ОСІДУ, для громади. Його світлий образ вічно житиме у пам’яті рідних, друзів, близьких по духу людей і служитиме взірцем вірного служіння Вітчизні. Слава Дажбогу!