ВОДООСВЯЧЕННЯ

 

Водоосвячення – Земля найближче до Сонця

«Святіться, святіться, святіться, солодкії води Дніпра.» 

Водосвячення – це не просто дванадцятий день після Різдва Світла Дажбожого. Це – астрономічне явище, коли наша планета знаходиться найближче до Сонця. І ця подія так впливає на земні води (принаймні на води України), що вони набувають цілющих властивостей. Вода стає освячена Божественною енергією, і не треба для цього попівського хреста. Дата такого явища не постійна, а коливається в межах 2-5 січня. Цьогоріч це відбудеться 4 січня.

А те, що 19 січня (християнські Водохрищі) вода все ще зберігає свої надзвичайні властивості, то для астрономічних подій період два тижні – не термін. Хоча деякі фізичні показники води вже йдуть на спад. І йдеться тільки про фізичні показники, бо про якісь тонші енергії мови не може бути.

Звичайно, можна знайти в Інтернеті «наукові» докази цілющості води саме 19 січня. Але, читаючи, звертайте увагу на період досліджень (ніколи не робили заміри показників раніше 10-15 січня), на те, коли був забір води (набрали 5 січня, а почали виміри з 15-го) тощо. І ці дослідження завжди проводилися в тандемі з церквою, завжди. Це про щось говорить? 

З Водосвяттям вас, дорогі рідновіри! Нехай цілюща водичка допомагає вам у скрутну хвилину!