День Мага Віри

27 вересня 11016 р. Д. вся рунвістська спільнота відзначатиме День Мага Віри та 95 років з дня народження нашого Духовного Учителя і Рідного Пророка Лева Силенка.

«Час прийшов, визріло мислення моє, помножилися чуття мої. І я благословенний Тобою, Дажбоже мій, вирушаю в далеку дорогу.» (МВ 5-1).

І Він до нас прийшов. «Духовний Богатир, народжений над Дніпром. Він із Сонячного Храму Предків йшов до свого Народу тисячі літ. Йшов по шляхах легендарних Оріян (Гіттітів – Антів – Русичів).

Перевтілювався з покоління в покоління. Збагачувався світлодайною інтуїцією. Законами Космосу вдосконалював життєву путь. У Його «Я» проявлена вдача Предків. Їхня Духовна Сила, Свята Віра, Гідність, вроджене Благородство. Оригінальний талант Душі і Розуму.» («Гість з Храму Предків», вступ).

Ми знаємо, який величезний вплив на мислення майбутнього Пророка мав його дід Трохим, який був волхвом, язичником. 

 «Діду-Учителю мій, Ти живий у моїй душі, зерна Твоєї таємної науки я довго хоронив у душі моїй, та більше таїти не можу! З Твоєю духовною печаттю утверджую і голошу науку Рідної Української Національної Віри.» (МВ 1-13).

 «Пишучи «Мага Віру», Він вірив, що виконує Священну Працю для свого багатостраждального Народу. І коли Силенкові сказали, що треба День Його Народження (27 вересня) занести до Календаря свят, Він відповів: «Хай це буде День «Мага Віри». (С. Лисенко, «Учитель Силенко»)

Кожна громада ОСІДУ РУНВіри намагається зустріти цю знаменну дату достойною й плідною працею, поширюючи науку РУНВіри серед заблукалих українців. Для того, щоб мати знання й досвід для цієї важливої роботи, треба постійно вивчати Мага Віру, треба глибоко осмислювати прочитане. Для того, щоб мати право вчити інших, треба жити за Законами Правильного Життя. Так учить нас Мага Віра.

Тож будьмо достойними учнями Великого Учителя і Пророка Лева Силенка!

 

Слава Дажбогу!