ПОДЯКА в КАНАДУ

 

ПОДЯКА в КАНАДУ

 Запорізька громада РУНВіри «Оріяна» та Запорізька група добровольців-волонтерів «Підтримай Армію України» щиросердно дякує нашим посестрам РІДНОВІРАМ - Ніні Колосовській та Людмилі Неліпі з Канади за надану грошову допомогу в сумі 2000 $ американських доларів (по 1000 від кожної посестри) для УКРАЇНСЬКОГО ВІЙСЬКА.

 Надіслані кошти від наших посестер, а це в обміні на нашу українську валюту 24 тисячі гривень, пішли на придбання тепловізора (вартість якого складає 44 тисячі гривень) для наших військових, які ведуть активні бої з терористами, керованими з Москви, на Донеччині.

 Наші ЗАХИСНИКИ ВІТЧИЗНИ окрім бронежилетів, берців, шоломів, рацій, продуктів харчування, питної води та інших речей потребують у першу чергу приладів нічного бачення, а найкращими з них є тепловізори. Такі прилади дають змогу в нічний час нашим воїнам виявляти на далекій відстані російських нападників, які здійснюють атаки на наші підрозділи, і давати їм належну відсіч.

 Шановні Ніна та Людмила, своїм внеском ви врятували не одне життя наших УКРАЇНСЬКИХ ВОЇНІВ-ЗАХИСНИКІВ.

 Низький УКЛІН та ЩИРА ПОДЯКА ВАМ, наші любі посестри!

 Нехай Ваш вчинок буде добрим прикладом для всіх небайдужих УКРАЇНЦІВ, які не словом, а ділом вболівають за СВОЮ НЕНЬКУ-УКРАЇНУ.

 Разом МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

 Слава Україні!

 Слава Українському Народу!

 Слава Воїнам-Захисникам!

 Слава Вам, наші любі УКРАЇНОЧКИ!

  22 липня 2014 року

 Рунтато Запорізької громади РУНВіри

Святослав ЩЕРБИНА