ПОДЯКА в США

 

ПОДЯКА в США

 Шановні Боголюб та Світанна Свириденки, СПАСИБІ ВАМ за ту щиру підтримку та турботу, яку надаєте нашій Україні та Запорізькій громаді «Оріяна».

 Дякуючи Вам і Рідновірам Америки ми започаткували Запорізьку групу  для надання підтримки НАШІЙ АРМІЇ. На зібранні Вами кошти ми закупили необхідні речі для наших Запорізьких десантників, які на той час перебували у Миколаєві. Після двотижневої підготовки наших добровольців перекинули на Чонгар, а зараз вони беруть активну участь у бойових діях на сході України проти російських загарбників та доморощених сепаратистів-терористів.

З першої березневої поїздки до Миколаєва виникла наша Запорізька група добровольців-волонтерів «Підтримай Армію України». Зараз не минає жодного тижня, щоб ми не надавали допомоги нашим Захисникам Вітчизни. До Запорізької групи добровольців щоденно долучаються все нові і нові жертводавці, як з України так і з за її меж.

 За останні двадцять три роки керманичі у нашій державі зробили все, щоб зруйнувати та знищити військово-промисловий комплекс України та бойову здатність нашого війська. Але події останніх місяців спонукали нас УКРАЇНЦІВ звернути увагу на наше неспроможне до бойових дій військо. За допомогою звичайних, незаможних, українців відновлюється наше військо та його боєздатність. Так, на сьогоднішній день українські військові вже краще забезпечені, аніж було до цього, але цього замало. На Донеччині від рук російських найманців та доморощених терористів щоденно гинуть десятки військовослужбовців та мирного населення.

Для повної перемоги над вторжниками потрібно зробити ще дуже багато. Чималих зусиль треба докласти як українцям так і світовій спільноті. Ворог на Донбасі з Росії щоденно отримує велику допомогу як новітньою військовою технікою, так і додатковими підрозділами добре підготовлених професійних вбивць. Тож для оборонної здатності НАШОЇ КРАЇНИ необхідно нам, всім небайдужим УКРАЇНЦЯМ, докласти чималих зусиль. Ще необхідно, щоб світова спільнота долучилася до сприяння нашій державі, тому що російський агресор має величезну перевагу у військовій техніці та людських ресурсах над Україною.

Ми розуміємо, що ПОРЯТУНОК України та її Народу знаходиться в руках самих УКРАЇНЦІВ. І ми сьогодні, свідомі українці, намагаємося робити якомога більше справ, які нас наближають до перемоги над російським агресором.

 Шановні Побратими та Посестри США, а також Ніна Колосовська і Людмила Неліпа з Канади, ЩИРОСЕРДНО ДЯКУЄМО ВАМ за Ваш внесок у спільну ПЕРЕМОГУ над московським агресором.

 Нехай ВАША СВЯТА ЖЕРТОВНІСТЬ стане ДОБРИМ ПРИКЛАДОМ для всіх УКРАЇНЦІВ, як в Україні, так і у Розсіянні.

 Разом Ми ПЕРЕМОЖЕМО!

 Слава Дажбогу!

 Слава Україні-Руси!

 Слава Українському Народу!

 Слава Воїнам Захисникам-Вітчизни!

 Слава ВАМ НАШІ РІДНОВІРИ Америки і Канади!

 Святослав ЩЕРБИНА,

 Рунтато Запорізької громади РУНВіри «Оріяна»

 Мої телефони:

+38 097-561-77-80; +38 050-780-77-12

 Эл. пошта: svyatoriy@qmail.com