ЗВЕРНЕННЯ

 

ВЕЛИКИЙ УКРАЇНСЬКИЙ НАРОДЕ!

Імперська Росія протягом віків намагалася знищити наш народ або зробити з нас слухняних рабів-хохлів, які  відмовилися б від своєї рідної мови, історії, звичаїв та традицій. Зайди у першу чергу знищували провідників нашої нації, а ставили своїх керманичів (наглядачів) або зрадників яничарів, щоб ми і не знали, хто наші прабатьки і якого роду-племені ми є.

 Але Свята Українська Земля, рясно зрошена кров’ю мільйонів УКРАЇНЦІВ, завжди плекала прагнення нашого народу до СВОБОДИ, до ВИЗВОЛЕННЯ з-під московського ярма. Так і цього року, УКРАЇНЦІ повстали проти бандитського режиму в Україні, який був контрольований Москвою. По всій країні мільйони українців у революції гідності перемогли бандитський режим. Та московські агресори і надалі намагаються тримати нас у своїх тенетах. Вони вже окупували Крим, ведуть бойові дії в Луганській та Донецькій областях, здійснюють різноманітні диверсії і в інших куточках нашої держави.

 Зупинити самотужки агресора українські військові не в змозі, тому, що всі ці двадцять три роки знищувалася наша армія та військово-промисловий комплекс України. І лише зараз за останні місяці бойових дій на сході нашої держави поступово відновлюється бойова міць українського війська.

 Але якою ціною? Від рук російських вторжників за ці місяці вже загинула не одна сотня українських військовослужбовців та мирного населення. У цей час десятки тисяч українських сімей змушені тікати з Донбасу від бойових дій, які ведуться в східних областях України, й шукати собі прихистку в інших куточках нашої держави. Додатковий тягар по влаштуванню біженців в більшій мірі беруть на себе звичайні, незаможні українці, а не держава та новітні багатії.

 Незначні зрушення в нашій армії відбуваються завдяки звичайним УКРАЇНЦЯМ, які ризикуючи своїм життям везуть зібрану допомогу безпосередньо до ЗАХИСНИКІВ ВІТЧИЗНИ. По цей час держава не забезпечує належним чином наших військових, які добровільно пішли на фронт проти московської імперії та її поплічників – доморощених яничарів-безбатченків. Російська армія набагато боєздатніша, ніж українська. Щоденно через наш кордон Росія вводить в Україну нові й нові добре озброєні підрозділи своїх бойовиків-бандитів під керівництвом досвідчених офіцерів ГРУ та ФСБ.

 На превеликий жаль в Україні чимало чиновників роблять все, щоб наша армія не мала належного забезпечення. Зокрема бракує новітньої військової техніки, озброєння, засобів захисту військовослужбовців та належного харчування. Звичайні УКРАЇНЦІ і надалі продовжують забезпечувати армію всім необхідним, що в їхніх силах.

 Але можливості простих українців вичерпуються. А для ведення успішних бойових дій в неоголошеній війні проти України та нашого народу потрібно набагато більше, аніж ми вже зробили.

 Наша Запорізька група добровольців-волонтерів з березня місяця надає допомогу нашим ЗАХИСНИКАМ ВІТЧИЗНИ. Зібрану допомогу щотижня постачаємо в гарячі точки на сході України. За зібрані кошти та  добровільну допомогу ми звітуємо в Інтернеті на сторінці https://www.facebook.com/groups/Support.army.zprzh/ «Підтримай армію України. Запоріжжя».

 Шановні Українці! Сьогодні мільйони наших братів та сестер є поза межами нашої держави. Долею життя Ви опинилися на чужині. Але Ви пам’ятаєте і любите свою Неньку-Україну.  Наша Рідна Мати Україна потребує ВАШОЇ підтримки.

 Яким чином Ви можете допомогти Україні відстояти її Незалежність і територіальну цілісність:

 1. Інформаційна допомога.

 Світова спільнота мало обізнана щодо справжньої ситуації в Україні.  В ЗМІ, у тому числі і в Інтернеті, не в повній мірі висвітлюються реальні події з місць бойових дій на сході України. Є чимало хибної, неправдивої, цинічної та відверто  брехливої інформації, яка поширюється Світом й спотворює людську уяву про ті події, які відбуваються в нашій державі.

 Та є реальна, правдива інформація, саме безпосередньо з гарячих точок (як це робимо ми нашою Запорізькою групою добровольців-волонтерів напряму від Українських військовослужбовців, які беруть активну участь в АТО), яка доводить, як вдень і вночі ведуться бойові дії російськими найманцями та доморощеними сепаратистами-терористами, як на території України, так і з боку РФ проти УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ та ЇЇ НАРОДУ. (Або з новин деяких українських каналів, які частково висвітлюють реальні події  в нашій державі, наприклад, як телеканал ictv «Надзвичайні новини» за 17 липня 2014 року).

 Було б добре, якщо б справжню, правдиву інформацію Ви поширювали у своїх країнах.

 Необхідно розірвати інформаційну блокаду, яка ведеться проти нашої держави. Щоб якомога більше людей у світі дізналося про ті злочини, які здійснює московський агресор проти нашої УКРАЇНСЬКОЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ. І, щоб люди у всьому Світі почали чинити тиск на свої уряди, для того, щоб ті застосували відповідні дії проти російського агресора.

 2. Фінансову допомогу для українського війська та біженців з місць бойових дій Ви можете переказувати на зазначений рахунок Запорізької групи підтримки Української армії.

Реквізити для переказу через PayPal: рахунок: Andrey Slivinskiy healthpharma@gmail.com. Призначення: Olga Nesterovych (money transfer for relatives or friends).

 Ми звертаємося до кожного СВІДОМОГО УКРАЇНЦЯ, де би він не проживав, - стати спільно з нами на ЗАХИСТ НАШОЇ НЕНЬКИ-УКРАЇНИ. Лише всі разом МИ в змозі подолати як зовнішнього, так і внутрішнього ворога.

 Наперед вдячні вам за посильну допомогу!

 Ми ПЕРЕМОЖЕМО!

 Слава Україні!

 Слава Українському Народу!

 Слава Українському Війську!

 Наші контактні телефони:

 +38 095-682-71-74 Ольга Нестерович;

 +38 097-561-77-80 Святослав Щербина

 Эл. пошта: army.zp.ua@gmail.com