ЗВЕРНЕННЯ

 

ЗВЕРНЕННЯ

 

 

Об'єднання Синів і Дочок України 

Рідної Української Національної Віри

 

 

Дорогі побратими і посестри, славні українці!

 

В Священній Книзі Українців Мага Вірі наш Духовний Учитель і Пророк Лев Силенко пише, що «мертві відкривають очі живим». Ось і настав час істинного прозріння!

Своє справжнє обличчя показали ті, хто через підступ і підкуп, брехню та обмови, грабіж, катування і вбивства, виношували свої далекі плани загарбання нашої Української Держави. Держави, яка відстояла своє право на свободу і незалежність, на свою рідну українську мову, яка, звичайно ж, набирає статусу мови державної і виконує функцію інтернаціональної, яку повинні знати і шанувати всі, хто є громадянами України.

 

Україна споконвіку була відкритою для всіх етнічних груп, які потрапляли на її територію і заселяли її багаті землі. Члени багатонаціональної спільноти завжди толерантно ставились один до одного, жили в мирі і злагоді, шануючи мови тих етносів, які зберігали свою мову, культуру, віру і звичаї. Нікому не вдавалося розсварити цю величезну родину і силою загарбати її територію. А коли і поставала така загроза, то на захист Держави ставали всі її мешканці.

 

Ось і зараз, завдяки споконвічним традиціям праукраїнського народовладдя, коли найважливіші рішення приймалися на віче, своє слово сказав Майдан! Українське віче ціною людських жертв, змело бандитську владу і відкрило для громадян України перспективи розбудови демократичної держави нового типу.

 

Але саме в цей доленосний для нас час, з`явилися ті, яким не потрібна нова Україна. Не потрібні зміни на краще. Не потрібна квітуча, багатонаціональна родина щасливих і заможних людей. Їм потрібен хаос, страх і розбрат. Це – Москвинська Путінська орда, яка цинічно порушивши Угоду про гарантії недоторканості і непорушності кордонів України від 04 грудня 1994 року і нахабно вдершись на нашу Землю, за допомогою військової сили хоче довершити свої імперські плани – знову перетворити Україну на колонію Московії.

 

Ми, внуки Дажбожі, чуючи голос славних героїчних предків – ратників-захисників землі рідної, закликаємо всіх стати на захист кордонів рідної Вітчизни та її Соборності. Учитель Лев Силенко в Мага Вірі пише, що «служіння народові і вмирання на полі бою за його волю — це не наказ, це не присяга, це не обов'язок, ні, це обряд Добровільного Священнодійства. Це вершина духовної і тілесної досконалости — завершення щастя, здійснення всіх мрій, вічний вінок Слави і Волі!»

 

Тільки так ми зможемо довести всьому світові, що ми є сильне, високодуховне, успішне суспільство, яке здатне будувати і боронити таку Державу, якою буде гордитися кожен, хто має честь жити, працювати і творити на цій Богом даній Землі!

 

«Ідіть відважно і переможньо,

                             Ви богатирі!

Дажбог охороняє і любить вас!

Хоробрість – зброя ваша, і

                      тому ви

Завжди лишитеся неушкоджені».

                                         («Веди»)

 

Слава Дажбогові! Слава Дажбожій Україні! Слава героям-богатирям!